Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο στο πρώτο ματς των "αιωνίων" τη φετινή σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Η 11η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 21-22-23 Νοεμβρίου από την Super League και εκείνη την αγωνιστική θα διεξαχθεί το πρώτο ματς της φετινής σεζόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Η Super League ακόμα δεν έχει ορίσει το πρόγραμμα από την 7η αγωνιστική και έπειτα αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η αναμέτρηση των "αιωνίων" θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19:30.

Το ματς δεν θα μπορούσε να γίνει την Κυριακή (22/11), ούτε φυσικά την Δευτέρα (23/11) καθώς ο Ολυμπιακός την Τρίτη (24/11) αγωνίζεται στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Η επίσημη οριστικοποίηση της ημερομηνίας και της ώρας έναρξης του αγώνα θα έρθει τις επόμενες μέρες, το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα όταν η Super League θα συνεδριάσει για να αποφασίσει το πρόγραμμα από την 7η αγωνιστική και έπειτα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :