Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΤΑΛΙΑ... ΠΗΡΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! (PHOTO & VIDEO HIGHLIGHTS)


Σε παράσταση για ένα... ρόλο μετέτρεψε η Ιταλία την αναμέτρηση με το Ισραήλ, καθώς το συνέτριψε 82-52 και πήρε… πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ!

Με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε βγαλμένο... από άλλο πλανήτη, η Ιταλία διέλυσε το Ισραήλ και προκρίθηκε διά… περιπάτου στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Μοναδικό «μελανό» σημείο για την «σκουάντρα ατζούρα» ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Αντρέα Μπαρνιάνι.

Στους 27 πόντους σταμάτησε ο γκαρντ/φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, με τον Μάρκο Μπελινέλι να προσθέτει από την πλευρά του άλλους 14.

Από τους ηττημένους μόνος του… προσπαθούσε, ο Γκαλ Μέκελ με 20 πόντους, ενώ ο Λιόρ Ελιγιάχου πέτυχε 12.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 30-40, 39-68, 52-82

Ιταλία (Πιανιτζάνι): Ντέλα Βάλε 8 (2), Μπελινέλι 14 (4), Αραντόρι 2, Τζεντίλε 27 (2), Γκαλινάρι 6, Μπαρνιάνι 7 (1), Κουζίν 2, Μέλι 5 (1), Τσιντσαρίνι 3 (1), Χάκετ 6 (4ασ.), Πολονάρα 2.

Ισραήλ (Εντελστάιν): Γιβζόρι, Ντόουσον 1, Μέκελ 20 (2), Ελιγιάχου 12, Κάσπι 8 (1), Λιμονάντ, Καντίρ 4, Οχαγιόν 2, Γκρι, Φίσερ 5.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :