Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΚΗ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ! (PHOTO)

Η Σερβία είδε κι έπαθε να κερδίσει τη Γερμανία,(68-66), αφού τα κατάφερε με ένα καλάθι του Μπιέλιτσα 9 δέκατα του δευτερολέπτου πριν το τέλος της αναμέτρησης με ένα πολύ δύσκολο σουτ.

Οι Γερμανοί ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και για να γίνει αυτό έβαλε το... χεράκι του και ο Μίλος Τεόντοσιτς που μπορεί να πέτυχε 8 πόντους σε κάτι λιγότερο από 33 λεπτά συμμετοχής, αλλά κυριολεκτικά τα έσπασε από το τρίποντο με 0/9!

Στο τελευταίο απ'αυτά που επιχείρησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα και είδε τη μπάλα να μην του κάνει ξανά το χατήρι, τα έβαλε με τον εαυτό του σε τέτοιο βαθμό που κάποιος νόμισε ότι ήθελε να τον... σκάσει με την αντίδρασή του!

Σήκωσε τη φανέλα του, την πέρασε στο κεφάλι του και έμεινε έτσι για αρκετά δευτερόλεπτα! Οι συμπάικτες του μάλιστα έσπευσαν να τον παρηγορήσουν και να του δώσουν κουράγιο για τη συνέχεια της αναμέτρησης!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :