Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΧΕ... ΤΣΑΒΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ *VIDEO HIGHLIGHTS*


ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος είχαν σαφή διάθεση να διεκδικήσουν και όχι να... «κλέψουν» τη νίκη και γι' αυτό το λόγο δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο όμως, και οι φιλοξενούμενοι αν και «νωθροί» βρήκαν δύο φορές το δοκάρι.

Η διαφορά ανάμεσα στους δύο αποδείχθηκε ότι ήταν ο Κρίστιαν Τσάβες... Ο Αργεντίνος άσος πραγματοποιώντας ειδικά στο πρώτο 45λεπτο που κρίθηκε το ματς μία «μαγική» εμφάνιση, οδήγησε την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στην επικράτηση κόντρα στους Περιστεριώτες με 1-0.

Σκόρερ για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Τσουκαλάς στο 29' μετά από έξοχη προσπάθεια του Τσάβες και οι Γιαννιώτες επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν κατάφερε για δεύτερο σερί ματς να σκοράρει και έχασε αρκετό έδαφος στη βαθμολογία.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης από την κάμερα της Νova, ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :