Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΗ... ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ *VIDEOS*



Η Ισλανδία με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να μπαίνει αλλαγή στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο πέτυχε τη μεγάλη νίκη επί της Ολλανδίας με 0-1 για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και είναι, όπως έχουμε ήδη αναφέρει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ελπίδες για να είναι στη Γαλλία με την Εθνική Νορβηγίας το ερχόμενο καλοκαίρι έχει και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που έπαιξε βασικός στην επίσης σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Βουλγαρίας με 0-1 (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο ερυθρόλευκος αμυντικός έγινε αλλαγή στο 75'

Σήμερα παίζουν οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού Φορτούνης και Καπίνο, όπως και ο Μιλιβόγεβιτς στο ματς της Σερβίας με την Αρμενία, ενώ αύριο είναι η... σειρά του Κασάμι με την Ελβετία εναντίον της Σλοβενίας και του Ντουρμάζ με την Σουηδία κόντρα στην Ρωσία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :