Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

«ΚΕΡΔΙΖΕΙ»... ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΣΑΝΤΣΕΣ


Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός επιθετικός δεν είχε ξεκινήσει τόσο καλά τη φετινή σεζόν στην Αγγλία, είτε λόγω κούρασης από το Copa America, είτε λόγω κακής φόρμας, ωστόσο εδώ και μερικές εβδομάδες έχει πάρει τα πάνω του, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να... «κερδίσει» νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ! Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο αγγλικός Τύπος. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mirror, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει, πλέον, την οικονομική δυνατότητα να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο, με αυξημένες απολαβές, προκειμένου να τον κρατήσει χαρούμενο στο «Emirates».

Το τρέχον συμβόλαιο του Σάντσες εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και στην προσφορά που αναμένεται να του κατατεθεί μέχρι τα Χριστούγεννα, θα υπάρχει διετής επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, η προσφορά που θα του γίνει, θα ανέρχεται κοντά στις 130.000 λίρες την εβδομάδες, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :