Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

«ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ Ή ΤΟΝ ΖΕΣΟΥΣ» (ΡΗΟΤΟ)


Η καλή δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα, έχει... "αναγκάσει" πολλούς στην πατρίδα του να ασχοληθούν με αυτόν.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα φοβερό σερί στην Ελλάδα, είναι πρώτος και απόλυτος, ενώ στην Ευρώπη έχει κάνει δύο συνεχόμενα «διπλά», τα οποία του έχουν ανοίξει τον δρόμο για τη συνέχεια στο Champions League.

Ο πρόεδρος της Εστορίλ από τη μεριά του, Αλεξάντρε Φαρία, βλέποντας όλα αυτά που έχει πετύχει ο πρώην προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σίλβα και τόνισε πως από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ, το κενό του θα καλυπτόταν επάξια μόνο με τους Μουρίνιο ή Ζέσους. Τελικά... οι «αετοί» πήραν τον δεύτερο από την Μπενφίκα.

«Ο αντικαταστάτης του Μάρκο Σίλβα στη Σπόρτινγκ θα ήταν μόνο ο Μουρίνιο ή ο Ζέσους. Ξέρουμε τη δουλειά του Σίλβα και τις ικανότητές του. Δείχνει αφοσίωση σε ό,τι και να κάνει και έχει όλες τις δυνατότητες για να πετύχει. Έχει κάνει ρεκόρ με τις συνεχόμενες νίκες με τον Ολυμπιακό και αυτό μας γεμίζει με ευχαρίστηση. Είμαστε όλοι "εστοριλίστα" και πάντα θα είναι επιτυχία της Εστορίλ», ήταν τα λόγια του προέδρου της Εστορίλ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :