Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗΡΙΖΕΙ... ΒΕΝΓΚΕΡ Ο ΤΣΕΧ


Η Άρσεναλ πριν από λίγες ημέρες πέτυχε μια μεγαλειώδη νίκη με 3-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η καλή εμφάνιση των «κανονιέρηδων» και το θετικό αποτέλεσμα, μπορεί να έφεραν ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, ωστόσο αυτό κράτησε... ελάχιστα.

Η έντονη κριτική συνεχίζεται προς το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ, μιας και οι Λονδρέζοι μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Champions League, η μια από τον Ολυμπιακό μέσα στο Emirates, με τον κίνδυνο του πρόωρου αποκλεισμού να είναι εμφανής.

Ωστόσο, ο Πετρ Τσεχ με δηλώσεις του, θέλησε να δείξει την στήριξή του στον Βενγκέρ, τονίζοντας πως ο κόσμος κρίνει μόνο από τα παιχνίδια.

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν γρήγορα, έτσι θα πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη στήριξη στα άτομα του συλλόγου. Προφανώς το ρόστερ της ομάδας και όλοι στην Άρσεναλ πιστεύουμε στον προπονητή, γι’ αυτό και παραμένει ακόμα. Όχι μόνο για αυτό που είναι, αλλά και για τη δουλειά που κάνει επίσης. Οι φίλαθλοι βλέπουν μόνο τα παιχνίδια, δεν κοιτάζουν όλα όσα συμβαίνουν γενικότερα», ήταν τα λόγια του έμπειρου γκολκίπερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :