Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΗΡΕ ΤΗΝ... ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Μπορεί η Άρσεναλ να πήρε πριν λίγες μέρες τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, ωστόσο τόσο η ομάδα, όσο και ο Αρσέν Βενγκέρ, ακόμα δέχονται... κριτική για τις δύο ήττες των «κανονιέρηδων» στον όμιλο του Champions League, με πιο πρόσφατη αυτή από τον Ολυμπιακό.

Η εμφάνιση και η ήττα της Άρσεναλ με 2-3 από τους ερυθρόλευκους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Λονδρέζους, αναφορικά με τη συνέχεια που θα έχουν στη διοργάνωση και έτσι οι κριτικές είναι ακόμα στο προσκήνιο.

Αρκετή «επίθεση» έχει δεχτεί και ο γκολκίπερ της ομάδας Οσπίνα για το γκολ που δέχθηκε από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Φορτούνη, με τον Βενγκέρ ωστόσο να τονίζει πως η ήττα δεν προήλθε από το συγκεκριμένο λάθος.

Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις του:

«Αν παρακολουθήσατε το παιχνίδι και βγάλατε το συμπέρασμα, πως ηττηθήκαμε εξαιτίας του Οσπίνα, θα πρέπει να αναρωτηθώ για τις γνώσεις σας στο ποδόσφαιρο. Κάποια μέρα θα κοιτάξω πίσω, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή που πρέπει. Έκανα τις επιλογές και πήρα τις αποφάσεις για την ομάδα και είμαι υπεύθυνος γι’ αυτές. Γνωρίζω πολλά πράγματα που εσείς δεν ξέρετε. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :