Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ... ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΜΑΜΙΤΣ


Σίγουρος πως η ομάδα του θα πάρει στο τέλος αυτό που αξίζει, είναι ο Ζόραν Μάμιτς.

Μετά την ήττα από τη Ριέκα, ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να... πανικοβάλλονται και προανήγγειλε τη τιμωρία του Ταραβέλ.

«Συγχαρητήρια στη Ριέκα για τη νίκη της. Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα: Στο πρώτο, ελέγξαμε το παιχνίδι και μετά «εξαφανιστήκαμε» με χαζό τρόπο. Η Ριέκα δεν είχε φάσεις, αλλά είχαν δύο ευκαιρίες που έκαναν γκολ και τους συγχαίρω για τη νίκη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνηθίζεται να γίνεται αυτό όταν το παιχνίδι δεν σου πάει: να παίζεις καλά και να μη παίρνεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Μάμιτς.

Για το ότι η Ντιναμό έπεσε στην 3η θέση: «Είναι φυσιολογικό αυτό στον αθλητισμό και αυτό ενδεχομένως στην επόμενη αγωνιστική να αλλάξει. Ξέρουμε την αξία μας, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι εκεί που αξίζει. Η ομάδα κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβαλλόμαστε».

Για τον Ταραβέλ: «Δεν ξέρω πως θα τιμωρηθεί, αλλά θα τιμωρηθεί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :