Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ... ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ (ΡΗΟΤΟ)


Οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα είναι αρκετοί, καθώς τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν βασίζονται κατά κύριο λόγο στους γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα «lasprovincias.es» τα τελευταία χρόνια ελάχιστες είναι οι ομάδες που αγωνίζονται με παίκτες από την τοπική περιοχή που ανήκει ο εκάστοτε σύλλογος.

Μόνο η Λεβάντε έχει στο ρόστερ της αρκετούς παίκτες από την περιοχή της Βαλένθια, αλλά και κάποιες άλλες ομάδες που έχουν ανάλογη νοοτροπία, όπως η Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Βασκονία.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, οι ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Βαλένθια... μειώνονται σταδιακά, καθώς επιλέγουν να μετακομίσουν σε άλλες ομάδες και πρωταθλήματα.

Μάλιστα, ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένος στην περιοχή της Βαλένθια και πιο συγκεκριμένα στην Ολίβα, είναι ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τον Θρύλο και κατακτάει τίτλους στην Ελλάδα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :