Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο... ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!


Ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και είναι γνωστές οι απόψεις του...

Με το που τελειώνει ένα παιχνίδι, δηλαδή, το μυαλό και η σκέψη των ποδοσφαιριστών θέλει να βρίσκεται αμέσως στο... επόμενο!

Πολύ περισσότερο όταν μετά το πολύ δύσκολο και σπουδαίο διπλό εναντίον της Άρσεναλ, ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Για αυτό και μετά το τέλος του αγώνα στο Emirates, το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν για το παιχνίδι της Κυριακής...

"Τελείωσε το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάρεις το πρωτάθλημα δεν παίζεις στο Champions League. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι έχουν στο μυαλό τους τις αλητείες να τις βγάλουν από το μυαλό τους. Ο ΠΑΟΚ έχει στρώσει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να αφήσουν τις αλητείες εκεί πάνω που μας κάνουν τόσα χρόνια", σχολίασε ο Σάββας Θεοδωρίδης (δείτε το σχετικό θέμα και τις υπόλοιπες δηλώσεις του ΕΔΩ).

Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην αφήνουν ασχολίαστες τις ατάκες του εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού και να υποστήριζουν... "Ντροπή δεν είναι αυτά που λέει ο κύριος Σάββας. Ντροπή είναι που βρίσκονται ακόμη μικρόφωνα να σταματήσει μπροστά τους και αυτά για να τον ακούσουν"!

* Η αλήθεια είναι ότι έχουν κάθε... δίκιο ν'αντιδρούν στον Βορρά, αφού άλλωστε όλοι οι αγώνες με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, από τα παλιά έως σήμερα, έχουν γίνει σε κλίμα ειρηνικό και φιλικό...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :