Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ... ΜΠΑΓΕΡΝ *ΒΙΝΤΕΟ*


Μια... διαστημική Μπάγερν Μονάχου έκανε πλάκα στην παιδική άμυνα της Ντόρτμουντ, διέλυσε την παρέα του Παπασταθόπουλου με 5-1 κι άφησε... «σκόνη» στη μάχη του πρωταθλήματος, αφού το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την έφερε ΗΔΗ στο +7 στην κούρσα του τίτλου.

Από δύο γκολ οι Μίλερ και Λεβαντόφσκι (18 ήδη στη σεζόν…), το άλλο απ’ τον Γκέτσε. Το μόνο που έκαναν οι Βεστφαλοί, των οποίων η άμυνα θύμιζε παιδική χαρά κι όχι μεγάλης ομάδας, ήταν να μειώσουν με τον Ομπαμεγιάνγκ (σκόραρε για δέκατη σερί αγωνιστική πρωταθλήματος).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (76’ Κίμιχ), Χάβι Μαρτίνεθ, Ντάγκλας Κόστα, Τιάγκο Αλκάνταρα (67’ Βιδάλ), Γκέτσε, Μίλερ (80’ Κομάν), Λεβαντόφσκι

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χούμελς, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπέντερ, Καγκάβα (53’ Ρόις), Μιχταριάν, Γκουντογκάν, Κάστρο (53’ Γιανουζάι), Βάιγκλ, Ομπάμεγιάνγκ

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :