Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...»


Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα με την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο της Κρήτης μίλησε ο Χρήστος Μπαφές.

Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στα «2 Αοράκια» στο Sport24 Radio 103.3

Συγκεκριμένα είπε:

- για το γεγονός ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο: «Η ομάδα βρίσκεται από το μεσημέρι στο Ηράκλειο και σε λίγη ώρα θα προπονηθεί. Ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος από πέρσι, λόγω των βεγγαλικών που άναψαν οι οπαδοί στο ματς με την Μπαρτσελόνα.
Η Ευρωλίγκα έκανε τελικά την παραχώρηση και η πρεμιέρα της ομάδας στην φετινή διοργάνωση θα γίνει με κόσμο στο κλειστό “Δύο αοράκια”. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν γιορτή και γι΄ αυτό βρίσκεται εδώ και ο Θρυλέων, προκειμένου να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας θα είναι εκεί».

- για τα εισιτήρια της αναμέτρησης:«Δεν έχουν εξαντληθεί ακόμη τα εισιτήρια. Υπάρχουν ακόμη περίπου 800 εισιτήρια, τα οποία θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου μόνο με μετρητά».

-για τον Κώστα Παπανικολάου: «Δεν έχει αλλάξει κάτι για τον Παπανικολάου σε σχέση με όσα είπαν κατά την παρουσίαση της ομάδας ο προπονητής και οι πρόεδροι».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :