Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Πανέτοιμο είναι το κλειστό Δύο Αοράκια, στο Ηράκλειο, για να φιλοξενήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσεντεβίτα όπως δήλωσε στο "Sport24 Radio 103.3" και την εκπομπή «Fast Break», ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στη φετινή Ευρωλίγκα, που θα λάβει χώρα στο κλειστό του Ηρακλείου.

Αρχικά, για τις συσκέψεις που έγιναν, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα, δήλωσε: «Έγινε μια σύσκεψη για θέματα ασφαλείας κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και σε ό,τι αφορά στην άφιξη των αποστολών. Έγινε και μια συνάντηση με τους ανθρώπους του γηπέδου και όλα είναι έτοιμα, προκειμένου οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Κρήτη να παρακολουθήσουν έναν μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα».

Είπε ακόμα…

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Εδώ και δύο ημέρες έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια και έχουν ήδη πωληθεί περίπου 2.200. Δεν ισχύουν τα διαρκείας, τα οποία έχουν πωληθεί βάσει του πλάνου του ΣΕΦ. Δεν γινόταν να προσαρμοστούν σε ένα άλλο γήπεδο χωρητικότητας περίπου 5.000 ατόμων, το οποίο όμως είναι πολύ ωραίο και σύγχρονο γήπεδο».

Για το εάν θα διοργανωθούν κάποιες εκδηλώσεις με αφορμή τον αγώνα: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα επιτυχημένο οργανωτικά παιχνίδι με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Θέλουμε να κάνουμε και κάποιες εκδηλώσεις. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να γίνει ο αγώνας σε αυτό το γήπεδο, αντί η ομάδα να παίξει σε ένα άδειο γήπεδο, γεγονός που δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως το άθλημα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :