Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΑΦΗ ΜΕ... ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Τα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον Ολυμπιακό δεν προδικάζουν τίποτα, αλλά χρειάζονται άμεσες λύσεις και διορθωτικές κινήσεις!

Κάτι που φυσικά ξέρουν πολύ καλύτερα από όλους στο Λιμάνι!

Σημασία έχει ότι επιστρέφει για τα καλά πλέον το όνομα του Κώστα Παπανικολάου στο ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων, καθώς όπως έγινε γνωστό οι πρωταθλητές Ελλάδας τις προηγούμενες ημέρες έκαναν μία διερευνητική επαφή με τον μάνατζερ του "Παπ".

Με θέμα το πόσα χρήματα θέλει τώρα που έχει φτάσει σχεδόν Νοέμβρης και είναι χωρίς ομάδα και κάποιες άλλες λεπτομέρειες και φαίνεται να υπάρχει ξανά διαφορά στο οικονομικό...

Όμως η νέα ήττα από τη Λαμποράλ, ίσως... πείσει τους Αγγελόπουλους να ανεβάσουν το μπάτζετ και να φέρουν τον διεθνή παίκτη ξανά στο Λιμάνι!

Αυτό το σενάριο, τουλάχιστον, κυριαρχεί στα διάφορα ΜΜΕ από αργά χθες το βράδυ, όταν ο Ολυμπιακός γνώρισε μία ακόμα ήττα, στην αρχή της περιόδου...

Πάντως, σε σχέση με αυτά που σας είπαμε από 20/10, το πρόβλημα όχι μόνο δείχνει να παραμένει, αλλά να έχει γίνει και ακόμα μεγαλύτερο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :