Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΣΑΛΙΝΟ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!


Η πλευρά του Λεάντρο Σαλίνο είναι ήδη σε... ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός για νέο συμβόλαιο!

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και η... επιθυμία του για παραμονή στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να υπάρχει ως διάθεση και από την πλευρά του Ολυμπιακού, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει οριστική εξέλιξη. Η συζήτηση έχει γίνει για μονοετή επέκταση με οψιόν για άλλον έναν χρόνο ή για νέο διετές συμβόλαιο. Ο Λεάντρο Σαλίνο είναι από το 2013 στο Λιμάνι και έχει προσφέρει αρκετά ενώ φέτος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα.

Εκτός από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη υπάρχει και το δέλεαρ άλλων προτάσεων. Υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία. Ο Σαλίνο ξεκίνησε να παίρνει 250.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και τώρα αμείβεται με 350.000 ευρώ.

«Κάντε ό,τι χρειαστεί για να μείνω στον Ολυμπιακό»!

Πρόσφατα μάλιστα ο Σαλίνο έστειλε το... τελεσίγραφό του προς τους εκπροσώπους του παρά τις κρούσεις που είχε και έχει από άλλες ομάδες.

«Κάντε ό,τι χρειαστεί για να μείνω στον Ολυμπιακό, εγώ αυτήν την ομάδα θέλω. Εδώ θέλω να συνεχίσω», τους μετέφερε κατηγορηματικά.

Παράλληλα ο εκ των εκπροσώπων του, Φελίπε Φορτούνα, μίλησε σε Βραζιλία και Πορτογαλία για τον Σαλίνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Λεάντρο είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Η κόρη του γεννήθηκε στην Αθήνα. Αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και έχει δεθεί με την ομάδα. Επίσης όλοι τον αγαπούν. Νιώθει πολύ καλά εδώ.

Έχει ένα συμβόλαιο που λήγει φέτος το καλοκαίρι και επιθυμία του να είναι ανανεωθεί. Ο Ολυμπιακός το γνωρίζει αυτό. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Παρότι ο Λεάντρο δεν παίζει σε όλα τα ματς θέλει πολύ να συνεχίσει εδώ. Και δεν θέλει να λήξει η σεζόν για να γίνει η τελική συζήτηση. Πιστεύω και ελπίζω πως αυτό θα γίνει σύντομα.

Έχουμε δεχθεί προτάσεις από Πορτογαλία, όπου και εκεί ήταν πολύ χαρούμενος επίσης, Γαλλία και Τουρκία αλλά ο Λεάντρο δεν το συζητάει καν. Θέλει να μείνει εδώ».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :