Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

«ΑΡΓΥΡΟΣ» Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΑΙ Η... ΕΝΟΠΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!


Την ήττα με σκορ 90-73 από το Κατάρ γνώρισε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόπλων η Εθνική ομάδα, κατακτώντας έτσι το αργυρό μετάλλιο.

Οι παίκτες της Ελλάδας έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, παλεύοντας για τη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος σημείωσε μάλιστα και 9 πόντους, συμμετέχοντας και αυτός στη μεγάλη προσπάθεια.

Όσον αφορά την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε η οικοδέσποινα Νότια Κορέα, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 72-69 κόντρα στη Βραζιλία.

Η δεύτερη θέση στον κόσμο δεν είναι μικρό πράγμα κι αυτή η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια για την πορεία της, που μάλιστα είχε κι ατυχίες, όπως ο σοβαρός τραυματισμός του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου.


Δεκάλεπτα: 18-17, 32-36, 51-66, 73-90

Ελλάδα: Νίκου 2, Βεργίνης 11, Ματαλών 11, Ράπτης 8, Χείλαρης 6, Θέος, Γαλιώτος 2, Πέτρουλας 3, Καββαδάς 9, Τύρλας, Τσούτσος 21.

Κατάρ: Γουότσον 18, Αμπιλμόνα 22, Εντιαγέ 7, Αλί 15, Εντόι, Εντούρ, Σαλέμ 11, Ενγκόμ 17.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :