Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ... ΖΗΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Ικανοποιημένος για το έργο του στις Ακαδημίες της ΑΕΚ δήλωσε ο Άκης Ζήκος στον ΣΠΟΡ FM και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

«Περιμένουμε πότε θα πάρει μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός», είπε αναφερόμενος στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος άσος είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του αθλητικού κομματιού στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη και τόνισε ότι ήταν κάτι αγχωτικό για τον ίδιο αυτή η πρόκληση που του παρουσιάστηκε και επεσήμανε: «Είναι το πιο ωραίο που έχω κάνει».

Παράλληλα, χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το επίπεδο της Super League και το θέαμα που βλέπει ο κόσμος της.

Μεταξύ άλλων μίλησε για:

-την εντύπωση που του έχει αφήσει το πρωτάθλημα μας στο ξεκίνημα του: «Παρακολουθώ λίγο επιφανειακά όλο το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ. Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια, λόγω έλλειψης χρόνου. Άποψη έχω πάντως. Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει και περιμένουμε πότε θα περάσει ο καιρός για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δεν ενδιαφέρει κανέναν η ποιότητα, το θέαμα. Πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και δεν βλέπει θέαμα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :