Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝ


Κανονικά στη θέση της επέστρεψε η καρδιά του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τα νέα ότι ο Κίνγκσλεϊ Κόμαν τραυματίστηκε στον αγώνα της Γαλλίας Κ-21, αφού τελικά ο νεαρός μέσος δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Έντονη ήταν η ανησυχία στην Μπάγερν Μονάχου αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Κίνγκσλεϊ Κόμαν, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας Κ-20 κόντρα στην αντίστοιχη της εθνικής Σκοτίας και αποχώρησε στο 23’.

Μετά το νέο τραυματισμό του Μάριο Γκέτσε και με τη διαχρονική ανετοιμότητα των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, ο Γάλλος άσος είναι από τους λίγους... διαθέσιμους που μπορούν να αγωνιστούν στις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και ενδεχόμενος τραυματισμός θα προκαλούσε μεγάλο θέμα στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τελικά, όπως ενημέρωσε επίσημα η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League μέσω Twitter, ο Γάλλος έχει ένα μικροπρόβλημα στους προσαγωγούς και σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :