Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ!


Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι μίλησε στο SDNA και έστειλε το... μήνυμα της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν με το... αριστερό στη σεζόν 2015-16, καθώς ηττήθηκαν από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους στο άδειο ΣΕΦ και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι παρά την ήττα στην... εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

«Δεν ψάχνω δικαιολογίες για ό,τι συνέβη. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος την Πέμπτη (8/10). Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια», είπε αρχικά ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ, ενώ στη συνέχεια αποδέχτηκε τις ευθύνες που βαραίνουν τους ερυθρόλευκους για τον αποκλεισμό τους από τα ημιτελικά του Κυπέλλου:

«Κανείς δεν πρόκειται να μας διευκολύνει. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς δουλεύοντας. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δεθούμε ως ομάδα».

Αραγε η ήττα στα προημιτελικά του Κυπέλλου δημιουργεί πρόβλημα στη ψυχολογία των Πειραιωτών ενόψει της συνέχειας της σεζόν; Ο Ντι Τζέι Τζέι Στρόμπερι είναι ξεκάθαρος: «Οχι βέβαια. Ολοι μας είμαστε ενήλικες. Δεν είμαστε παιδιά. Οταν χάνουμε, πρέπει να το αποδεχόμαστε. Θα δούμε τα αρνητικά στοιχεία και θα αντιδράσουμε».

Τι πρέπει, όμως, να αλλάξει ο Ολυμπιακός; «Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω αυτή την στιγμή. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα. Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξουμε. Αυτό το γνωρίζει ο προπονητής κι εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει. Θα σκιστώ στη δουλειά και θα βελτιωθώ», αποκρίθηκε ο τέως άσος της Καρσίγιακα.

Τα πρόσωπα των «ερυθρολεύκων» μετά το τέλος της πρώτης... αιώνιας μάχης της σεζόν 2015-16 ήταν σκυθρωπά και στο βλέμμα των παικτών και των προπονητών του Ολυμπιακού η απογοήτευση ήταν έκδηλη. Εκεί, όμως, υπήρχε και η... σπίθα της ανασύνταξης. «Θα είμαστε έτοιμοι», είπε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι αναφερόμενος στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19/10) για την 2η αγωνιστική της και στη συνέχεια πρόσθεσε πως 

«πίστευα πως και στο παιχνίδι του Κυπέλλου θα ήμασταν έτοιμοι, αλλά υποπέσαμε σε λάθη, τα οποία οι αντίπαλοί μας εκμεταλλεύτηκαν».

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ήρθε στην Ελλάδα ως πρωταθλητής και θέλει και πάλι να κόψει ο Ολυμπιακός πρώτος το... νήμα της φετινής Α1, αλλά «κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και σημαντικό. Θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, προηγούνται άλλοι δύο αγώνες. Θα προετοιμαστούμε αρχικά για τα παιχνίδια με τον Κολοσσό (11/10) και την Τσεντεβίτα (15/10( και μετά θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (19/10)».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :