Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ... ΣΛΟΥΚΑ Η ΡΕΑΛ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Θιγμένη από τις πρόσφατες... «σφαλιάρες», η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε δυναμικά, επικρατώντας εύκολα 77-66 της κακής και άστοχης Ρεάλ, που μοιάζει... άδεια.

Κάτι η 20άρα από τη Στρασμπούργκ, κάτι η εντός συνόρων ήττα από την Κόνιασπορ, «τσάντισαν» τη Φενέρ και την... πλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης!

Χωρίς να δυσκολευτεί πολύ και όντας αφεντικό εξ' αρχής, η ομάδα του πρώην ερυθρόλευκου, Κώστα Σλούκα, επικράτησε των πρωταθλητών Ευρώπης και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 2-1, ρίχνοντας στο 1-2 τους αποψινούς αντιπάλους της.

Ούντο και Ντατόμε οι κορυφαίοι με 15 πόντους για τους Τούρκους, καθοριστικός ο Σλούκας, κρυφός άσος του Ομπράντοβιτς στο φινάλε ο Ερσέκ.

Κακή για ακόμα μια φορά φέτος η "βασίλισσα", έχοντας μόνο τον Ρέγες με διψήφιο αριθμό πόντων (15). Χωρίς plan B αν δεν μπουν τα τρίποντα (6/28 σήμερα), μακριά απ' τον καλό τους εαυτό τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 39-32, 63-56, 77-66

Φενέρμπαχτσε: Ερσέκ 7 (1), Ούντο 15 (6 ριμπ.), Άντιτς 4, Μπογκντάνοβιτς 12 (2), Σλούκας 6 (6 ασίστ), Βέσελι 8, Κάλινιτς 4, Ντίξον 6, Ντατόμε 15 (1).

Ρεάλ Μαδρίτης: Φερνάντεθ 9, Νοτσιόνι 5 (1), Ματσιούλις 5 (1), Ρέγιες 15 (7 ριμπ.), Ροντρίγκεθ 8 (2), Αγιόν 8 (10 ριμπ.), Κάρολ 5 (1), Γιούλ 5 (1), Τόμπκινς 4, Ερνανγκόμεθ, Τέιλορ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :