Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«ΣΦΡΑΓΙΣΕ» ΤΗΝ... ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Την 1η νίκη της ιστορίας του στην Basket League πανηγυρίζει ο Αρκαδικός, που επικράτησε 75-70 του Ρεθύμνου και... ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι στην Τρίπολη, όπου το προβάδισμα άλλαξε «χέρια» αρκετές φορές, ο Αρκαδικός πέτυχε την παρθενική νίκη του στα μεγάλα «σαλόνια», επικρατώντας του Ρεθύμνου για την 4η αγωνιστική της Basket League, με τον Βασίλη Καββαδά να... "σφραγίζει" την ιστορική νίκη της ομάδας του. Από την άλλη, το Ρέθυμνο αγνοεί τη νίκη από την 1η αγωνιστική και μετά.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στον Αρκαδικό με τη μορφή δανεισμού, πέτυχε συνολικά 11 πόντους και στην τελευταία φάση ο συμπαίκτης του αστόχησε στην ελεύθερη βολή, αλλά με φόλοου-κάρφωμα τελείωσε τον αγώνα, αφού έστειλε τη διαφορά στους 5 πόντους (75-70) λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.


Τα δεκάλεπτα: 19-20, 36-39, 55-55, 75-70

Αρκαδικός (Καστρίτης): Άιρλαντ, Καραμαλέγκος 10, Λαμπρόπουλος 8, Καββαδάς 11, Βαν Όστρουμ 6, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου, Στεφανίδης 8, Μπράουν 18, Νούουτινεν 8, Καλλινικίδης 6, Τζουγκαράκης

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Κλουφ 15, Σχίζας, Ρέλφορντ 11, Σάφτενααρ 4, Γιαννόπουλος 2, Χάροου 15, Στόουν 11, Τσακαλέρης 4, Κορόλεφ 8, Ματαλόν, Δουλγεράκης, Θεοδωρίδης


Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης από την κάμερα της Νova και τη φάση του Καββαδά στο 1:50 ΕΔΩ


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :