Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ... ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Η ΑΡΣΕΝΑΛ! *VIDEOS*


Λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ έκανε... πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με ένα «διαβολεμένο» εικοσάλεπτο και πρωταγωνιστές τους Σάντσες και Εζίλ έφτασε στο εντυπωσιακό 3-0!

Οριστικά πίσω της μοιάζει να αφήνει την... γκρίνια και την εσωστρέφεια που έφερε η «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν πολύ εύκολα στη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία και έπιασαν στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Τρομερό ματς από τον Σάντσες που πέτυχε δύο γκολ (6’, 19’) κι έφτιαξε το τρίτο το οποίο σημείωσε ο Εζίλ στο 7’. Δοκάρι στις καθυστερήσεις είχε ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλεν.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μερτεσάκερ, Γκαμπριέλ, Μονρεάλ, Καθόρλα, Κοκλέν, Ράμσεϊ, Εζίλ (75’ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν), Σάντσες (81’ Γκιμπς), Γουόλκοτ (75’ Ζιρού).

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ (46’ Βαλένσια), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Νταρμιαν, Κάρικ, Σβάινσταϊγκερ, Μάτα (82’ Γουΐλσον), Ρούνεϊ, Μέμφις (46’ Φελαϊνί), Μαρσιάλ.

Δείτε τα βίντεο:







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :