Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.


Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει για βασικό τον Ερνάνι, όπως το σκεφτόταν από το Σάββατο, κάνοντας μία αλλαγή στο σχήμα του Ολυμπιακού.

Από το Σάββατο είχαε αναφέρει ότι ο Ερνάνι προορίζεται για βασικός στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και φυσικά όλα αφορούσαν στις δοκιμές ενδεκάδας του Μάρκο Σίλβα και ότι ο Πορτογάλος πήρε την θέση του Πάρντο.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ερνάνι θα είναι η μία και μοναδική διαφοροποίηση της ενδεκάδας των νταμπλούχων Ελλάδας γι' αύριο.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει δηλαδή αποφασίσει για μία ενδεκάδα με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί δεξιά (και ας έκανε φυσικοθεραπεία χθες και δεν ήταν στους βασικούς με τον Σαλίνο να δοκιμάζεται στην θέση του), Σιόβας και Μποτία κέντρο άμυνας και Μασουακού αριστερά.

Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στον άξονα, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Ερνάνι και αριστερό ο Σεμπά και φορ ο Ιντέγε.

Με τον Μάρκο Σίλβα βέβαια θα πρέπει να υπάρχει πάντα μία... επιφύλαξη διότι συνήθως κάνει μία με δύο εκπλήξεις ως προς το βασικό σχήμα, που προτίθεται να ανακοινώσει στους παίκτες του το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :