Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ... 27.000 ΕΥΡΩ, ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!


Στην ΑΕΚ επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμο και όχι ποινή έδρας για το καπνογόνο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καθώς οι τελευταίοι λέει... συμμορφώθηκαν με τις συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα.

Ο Ολυμπιακός για τα δύο καπνογόνα στη Βέροια τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Όλη η διαφορά λοιπόν ήταν το... ένα καπνογόνο επιπλέον; Δεν υπήρξε συμμόρφωση αλλά επανάληψη στη Βέροια, κύριοι;;; Ή μήπως τα καπνογόνα των Ολυμπιακών έβγαζαν περισσότερο... καπνό;

Λίγη σημασία έχει πλέον όλο αυτό, αλλά... σας βλέπει ο κόσμος! Η αναφορά μας έχει να κάνει στην κλάψα όλων αυτών για τον... ευνοημένο Ολυμπιακό! 

Aναλυτικά η απόφαση για την ΑΕΚ : 

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας". Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :