Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 75-53


Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο σερί του στην Α1 Γυναικών, συντρίβοντας 75-53 τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, καθώς τον συνέτριψε εύκολα και έτσι έκανε το 7/7 στην Α1 Γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες με κινητήριους μοχλούς τις Τζόνσον και Κριστόφερσον, ήταν κυρίαρχες σε όλη την αναμέτρηση και δεν αμφισβητήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιρνε ανάσες μόνο από τις βολές.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση χάρη και στην έξτρα ώθηση που μετέφερε από την κερκίδα ο κόσμος που βρέθηκε στη Γλυφάδα και έδωσε δυναμικό παρών. Από το πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκες είχαν την πρωτοβουλία και προηγήθηκαν γρήγορα με 12-4 για να κλείσει η πρώτη περίοδος με 20-12 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στους 14 πόντους έφτασε η διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο (36-22) με την ερυθρόλευκη άμυνα να λειτουργεί υποδειγματικά. Το ασφυκτικό πρες δεν επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να εκδηλώσει επιθέσεις με σοβαρές προϋποθέσεις ενώ πολλές φορές ο Ολυμπιακός έκλεβε μπάλες και σκόραρε στον αιφνιδιασμό. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να προηγείται με 40-26.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν πάτησε φρένο, η άμυνα συνέχισε να λειτουργεί εξαιρετικά ενώ και στο επιθετικό κομμάτι έβγαιναν ωραίοι συνδυασμοί. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η διαφορά να ξεπεράσει τους 20 πόντους αφού οι Θεσσαλονικείς σκόραραν μόνο με βολές και έτσι το σκορ διαμορφώθηκε στο 58-32 στο φινάλε της 3ης περιόδου.

Ίδια εικόνα και στην τελευταία περίοδο με την διαφορά να κλείνει στους 22 πόντους και τελικό σκορ το 75-53.

Δεκάλεπτα 20-12, 40-26, 58-36, 75-53

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Γκοτζή, Σταμάτη 3 (1), Μπόνη 8, Χατζηνικολάου 9 (1), Καλογήρου, Μπαλτά 3 (1), Χαλιβέρα 8, Τζόνσον 20, Κοσμά 2, Παπαμιχαήλ, Κριστόφερσον 22 (2).

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Κυρατζή 1, Τελίδου 5 (1), Ρέντμον 10, Σπανίδου 7 (1), Σταυρίδου 8 (1), Κατωπόδη 1, Κλέμονς 17, Διαμαντίδου, Κοντογεώργου 4.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :