Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

8ος ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΑΡΝΤΟ!


Απίστευτα πράγματα κάνει φέτος στην Ευρώπη ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, ενώ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη-ανατροπή με 2-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο πρώτο ματς, ο Κολομβιανός σούταρε έξω από την περιοχή για να παραβιάσει την εστία του Οσπίνα, ενώ με τους Κροάτες εντός έδρας ισοφάρισε αμέσως με το που πέρασε στον αγώνα, ενώ χάρισε τη νίκη στο 90'.

Επιπλέον στην καλή περίοδο που περνάει ο Κολομβιανός, ήρθε να προστεθεί και η κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του, με πολλούς στην αποστολή και ιδιαίτερα τον Χοσέ Πέκερμαν, να λένε και να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάρντο διανύει τόσο καλή σεζόν φέτος με τα ερυθρόλευκα στην Ευρώπη, που τα τρία γκολ τα οποία έχει σημειώσει, τον καθιστούν όγδοο σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τα ίδια έχουν οι Μεχμέντι και Ντουμπιά, ενώ πρώτος με πέντε είναι ο Ρονάλντο και ακολουθούν με τέσσερα οι Ντζουμπά, Μίλερ, Ερνάντες και Λεβαντόφσκι.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :