Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΕΓΡΑΨΕ... ΞΑΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!


Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Λαύριο ο Βασίλης Σπανούλης... ξεπέρασε τους 4500 πόντους στην καριέρα του στην Α1 από καταβολής ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στο Λαύριο με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι εκ των πρωταγωνιστών. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήθελε 14 πόντους για να φτάσει τους 4500 πόντους στην καριέρα του στην πρώτη κατηγορία από τότε που το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ, όπως σας είχαμε ενημερώσει και φυσικά τα κατάφερε αφού πέτυχε 19.

Από το 1992 μέχρι και σήμερα, όταν και διεξάχθηκε η πρώτη χρονιά της Α1, με τη μορφή που την ξέρουμε μόνο τρεις παίκτες έχουν σκοράρει συνολικά περισσότερους πόντους από τον Βασίλη Σπανούλη. Πρόκειται για τον Νίκο Χατζή (5184), τον Άγγελο Κορωνιό (5170) και τον Παναγιώτη Λιαδέλη, τον οποίο πλέον... «κυνηγάει» ο Σπανούλης. Ο 41χρονος, πρώην μπασκετμπολίστας τελείωσε τη καριέρα του έχοντας σκοράρει 4808 πόντους συνολικά.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :