Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΟΡ


Ο Τζαβέλλας μιλώντας στον ΟΤΕ TV μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καμπάλα, τόνισε πως ο Ιγκόρ Τούντορ δεν είπε κακοπροαίρετα την ατάκα για το... «μπαλέτο» στο ματς με τον Παναιτωλικό και συμπλήρωσε πως το πρόβλημα της ομάδας του είναι η... ψυχολογία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής αμυντικός:

«Ήταν ένα παιχνίδι τόσο διαφορετικό το οποίο χρειαζόταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και μετά τα τελευταία αποτελέσματα στην Ελλάδα πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό το δείξαμε. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά προσπαθήσαμε να επανέλθουμε».

Για το κομμάτι της ψυχολογίας, που είχε αναφερθεί ο Τούντορ και την ατάκα του για το «μπαλέτο» στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν ειπώθηκε κακοπροαίρετα. Η ψυχολογία είναι το σημαντικότερο πράγμα και όποιος δεν παίζει είναι δύσκολο να το καταλάβει. Την ψυχολογία πρέπει να προσπαθήσεις μόνος σου να την βρεις μέσα στο γήπεδο».

Για τον αποκλεισμό και την συνέχεια: «Eίναι σημαντικό να είσαι μέσα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα για να βρούμε τους βαθμούς που έχουμε αφήσει».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :