Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ...


Θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια των παικτών του Ολυμπιακού ήταν φυσικά τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο με την απογοήτευση και τον προβληματισμό να... κυριαρχούν.

«Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και έγιναν όλα αυτά. Είναι κρίμα. Είναι πολύ άσχημο όλο αυτό...», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους παίκτες του Θρύλου.

Ορισμένοι βέβαια είχαν βιώσει το τι συνέβη πέρυσι αλλά δεν περίμεναν... κάτι ανάλογο. Κάποιοι άλλοι όμως τα έβλεπαν για πρώτη φορά. Ωστόσο η απογοήτευση και ο προβληματισμός ήταν διάχυτα στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού και το εξέφρασαν και στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Ο πιο... σοκαρισμένος όλων ήταν, όπως είναι φυσικό, ο τραυματίας Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Και πολλοί είχαν να επισημαίνουν πως οι εικόνες στην Λεωφόρο μιλούσαν από μόνες τους...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :