Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ... ΤΙΤΛΟΥ!

Πήραν... χαμπάρι ότι ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες τους για τίτλο (ορίστε;;;) στο πράσινο στρατόπεδο αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την... ΑΕΚ στη Λεωφόρο. 

Ας δούμε πως σχολίασαν τα πράσνα ΜΜΕ τη νέα τους... επιτυχία!


leoforos.gr : ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ...

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι, ζήτησε πέναλτι στον Ταυλαρίδη, αλλά δεν έπεισε με την εμφάνισή του και έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ, μένοντας ακόμα πιο πίσω στη μάχη του τίτλου.


Οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για τίτλο ψαλιδίστηκαν σημαντικά για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Σε ένα ακόμα ντέρμπι οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, καθώς δεν είχαν πειστική εμφάνιση. Παρότι έπαιξαν καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και είχαν κάποιες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Μπεργκ στο 46' όπου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ζήτησαν και πέναλτι στο 56' σε τράβηγμα του Ταυλαρίδη μέσα στην περιοχή, έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ και έμεινε 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή.


panathinaikoskosmos.com : Μηδέν σε όλα και γιουχάρισμα στο τέλος…

Χωρίς νικητή ήταν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου (0-0) με αποτέλεσμα αμφότερες οι ομάδες να χάσουν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την κορυφή της βαθμολογίας. Ειδικά για το Τριφύλλι που αγωνιζόταν στο γήπεδό του το αποτέλεσμα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί θετικό ενώ και η εικόνα της ομάδας, παρά το πάθος των παικτών του, ήταν προβληματική στη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :