Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΝΕΙ... ΣΑΝΤΣΕΣ Η ΑΡΣΕΝΑΛ;


Η Άρσεναλ διεκδικεί με αξιώσεις τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και ένας από τους πρωταγωνιστές της είναι ο Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός επιθετικός, έχει καταφέρει να πάρει στις... πλάτες του σε πολλά παιχνίδια τους «κανονιέρηδες» και να δώσει νίκες στην ομάδα του Λονδίνου.

Μάλιστα, οι φήμες περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους...

Σύμφωνα λοιπόν με ξένα δημοσιεύματα, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης που φέρεται να είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τον Σάντσες, στο... κόλπο φαίνεται να μπαίνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δείχνει να έχει σε μεγάλη εκτίμηση στον Χιλιανό ποδοσφαιριστή της Έρσεναλ, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν, πως το καλοκαίρι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πιθανό να κινηθούν για την απόκτησή του.

Μένει να δούμε αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον και το καλοκαίρι ο Σάντσες κάνει τον ίδιο δρόμο από «Έμιρεϊτς» σε «Όλντ Τράφορντ», όπως πριν από μερικά χρόνια ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και η Άρσεναλ χάσει έναν από τους καλύτερούς της παίκτες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :