Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

«ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ»


Αγγλικό δημοσίευμα... επαναφέρει το ενδιαφέρον της Σάντερλαντ για τον Αρτούρ Μασουακού, επισημαίνοντας όμως ότι τον παίκτη κοιτάζουν και μεγάλοι ιταλικοί σύλλογοι.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Daily Mirror, η Σάντερλαντ είναι πολύ «ζεστή» για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια ευρώ από τους ερυθρόλευκους.

Ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Σαμ Άλαρνταϊς βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Μασουακού φέρεται να βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από τη Σάντερλαντ.

Άλλωστε πρόσφατα, στο εντός έδρας ματς του Champions League με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όπως είναι γνωστό, σκάουτς της αγγλικής ομάδας είχαν... «τσεκάρει» τον Γάλλο αριστερό μπακ του Θρύλου.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «Μαύρες Γάτες» θα πρέπει να δώσουν... μάχη για την απόκτησή του καθώς για τον παίκτη το ενδιαφέρον των Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα παραμένει ιδιαίτερα έντονο.

Οι μεγάλοι ιταλικοί σύλλογοι άλλωστε από το καλοκαίρι φέρεται πως έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 22χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού και εξακολουθούν να κοιτάζουν την περίπτωσή του.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :