Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΚΑ... «ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ» ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ!


Ατελείωτα φαίνονται τα προβλήματα τραυματισμών για την Άρσεναλ, καθώς στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ, στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, οι «κανονιέρηδες» θα έχουν συνολικά... δέκα ποδοσφαιριστές εκτός αγωνιστικής δράσης.

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό, να είναι γνωστά τα προβλήματα κάποιων ποδοσφαιριστών του Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο αντί αυτά να... μειώνονται, γίνονται όλο και περισσότερα.

Τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα των τραυματιών, είναι ο Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο ισχίο που αποκόμισε στο παιχνίδι του Μονάχου, κόντρα στην Μπάγερν για το Champions League.

Μάλιστα, η Άρσεναλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη λίστα με τις ομάδες με τις περισσότερες απουσίες εξαιτίας τραυματισμών, πίσω από τη Νιουκάστλ που έχει δύο περισσότερες και συγκεκριμένα δώδεκα.

Χαρακτηριστικά, οι ποδοσφαιριστές που δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αρσέν Βενγκέρ για λιγότερο ή περισσότερο διάστημα είναι:

«Κοσιελνί, Μπεγερίν, Τσάμπερλεϊν, Γουόλκοτ, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Οσπίνα, Γουίλσιρ, Ροζίτσκι και Γουέλμπεκ.

Όλες τους είναι σημαντικές οι απουσίες για τον τεχνικό των «κανονιέρηδων», ειδικότερα τώρα που παλεύει με αξιώσεις για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :