Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!


Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά τη μάγκικη νίκη χθες κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα, οι παίκτες του προπονήθηκαν σήμερα και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Καβάλα την Κυριακή.

Οι αρχηγοί Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή των ερυθρόλευκων που αναχωρεί το Σάββατο για την πόλη της Μακεδονίας. Ο Βασίλης Σπανούλης, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική ενώ δεν προπονήθηκε. Το ίδιο και ο «Πριντ» ο οποίος έκανε θεραπεία και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς των ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα προέκυψε στο χθεσινό ματς κόντρα στην Λαμποράλ και για τον Οθέλο Χάντερ ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον ορθό μηριαίο, δεν προπονήθηκε σήμερα αλλά θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Καβάλα. Ο Παπαπέτρου έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα, δεν προπονήθηκε αλλά θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Στηβ Γιατζόγλου.

Το ίδιο ισχύει και για τους Λοτζέσκι και Μιλουτίνοφ. Ο «Λότζο» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή, ενώ ο Σέρβος σέντερ δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας. Ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Στο κλειστό της Καλαμίτσας αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι οπαδοί του Ολυμπιακού, κυρίως από την βόρεια Ελλάδα. Όπως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι των ερυθρόλευκων, έτσι και σε αυτό κόντρα στην Καβάλα οι οπαδοί του Θρύλου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :