Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ»... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!


Η μέχρι τώρα παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, έχει κάνει τους πάντες να αναγνωρίζουν την εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Μάρκο Σίλβα και παίρνει μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες.

Με αφορμή τα σημερινά παιχνίδια για την τέταρτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι Άγγλοι κάνουν μερικά... σενάρια, σχετικά με τα της πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως οι ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να μην γνωρίσουν την ήττα στο Μόναχο, καθώς περιμένουν τον Θρύλο να πάρει τη νίκη απόψε στο Καραϊσκάκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η ππλύ καλή πορεία που πραγματοποιούν οι ερυθρόλευκοι, έχουν κάνει τους πάντες να πιστεύουν πως ο Ολυμπιακός είναι ικανός για όλα.

Μάλιστα, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να... σκέφτονται το ενδεχόμενο να πάρει η Άρσεναλ το εισιτήριο για το Europa League, καθώς θα είναι καταστροφή για τη συνέχεια της χρονιάς, από τη στιγμή που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :