Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΩΣ ΚΑΙ... ΕΞΑΕΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΠΛΑΤΕΡ - ΠΛΑΤΙΝΙ


Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι "Daily Mail" και "Daily Mirror" που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι Μισέλ Πλατινι και Σεπ Μπλάτερ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουν την ποινή απαγόρευσης της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ακόμα και για... 6 χρόνια.

Η έρευνα της FIFA σχετικά με την πληρωμή των 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον Μπλάτερ στον Πλατινί βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Είναι γνωστό ότι και οι 2 άνδρες έχουν αποκλειστεί για 90 ημέρες από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA.

Εξάλλου ο φάκελος του Πλατινί για την διεκδίκηση της προεδρίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα εξεταστεί μόλις παρέλθει το χρονικό όριο της ποινής και εφόσον η Επιτροπή Ηθικής τον κρίνει αθώο.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι 2 αγγλικές εφημερίδες, Πλατινί και Μπλάτερ είναι πιθανό, σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι, να τους επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ακόμα και για 6 χρόνια.

«Προσπαθούμε να φτάσουμε στην ολοκλήρωση της έρευνας μέχρι τα Χριστούγεννα, για να έχουμε μια καθαρή εικόνα πριν από τις εκλογές», αναφέρει πηγή από την Eπιτροπή Ηθικής.

Και προσθέτει σχετικά με την πιθανή τιμωρία που μπορεί να αντιμετωπίσουν: «Κάτι τέτοιο δείχνει πόσο μεγάλη θα μπορούσε να είναι μια πιθανή τιμωρία. Αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ακόμα μεγαλύτερη»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :