Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Σε σειρά κινήσεων ώστε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το Σάββατο (21/11, 19:30) αναμένεται να προβεί εντός της εβδομάδας ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Αν και προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί… καπνός, αλλά πάντα παραμονές τέτοιων ματς αρκεί μια σπίθα για να «αρπάξει» φωτιά, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα επιδιώξει μέσω μιας σειράς επαφών να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Θα συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα και ένα από τα θέματα που θα συζητήσει μαζί του θα είναι φυσικά τα μέτρα ασφαλείας της εν λόγω αναμέτρησης. Παράλληλα, έχει στο μυαλό του να τα πει και με παράγοντες ή παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων και των «πράσινων». Ο στόχος του είναι να στείλει το μήνυμα στους οπαδούς των δύο ομάδων ότι η «αντιδικία» τους σε τέτοια ματς πρέπει να διαρκεί 90 λεπτά, όσο και το ματς δηλαδή.

Στις 3 Μαρτίου ο κύριος Κοντονής είχε συναντηθεί με τους Μαρινάκη, Αλαφούζο στο γραφείο του. Περίπου δέκα ημέρες μετά την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λεωφόρο και μια εβδομάδα μετά το επεισοδιακό ΔΣ της Λίγκας. Μοιάζει απίθανο να πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση αυτές τις ημέρες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :