Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ... ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ (ΡΗΟΤΟ)


Ζήτησε συγνώμη για την ανάρτησή του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) σχετικά με όσα έγιναν στη Λεωφόρο, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Ο 37χρονος μπασκετμπολίστας με νέα δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σημείωσε ότι δε γνώριζε για τραυματισμούς, ενώ ζήτησε και.... συγνώμη για το πρώτο του στάτους, τονίζοντας πάντως πως δεν αλλάζει γνώμη για τον διαιτητή Ανδρέα Παππά.

Η νέα του ανάρτηση:

«Πρώτον... το στάτους ήταν λάθος και ζητάω συγνώμη από όλους όσους είχαν την ατυχία να το δούνε...δεύτερον... Όταν έγραψα δεν ήξερα τίποτα για τραυματισμούς γιατί είχα ματς... σαν ΑΝΤΡΑΣ λοιπόν όταν το έμαθα το κατέβασα και θέλω από δω όπως έχω κάνει πολλές φορές να πω ότι είμαστε Ουγκάντα... αν ένας παίχτης φοράει κόκκινα ή πράσινα δε δίνει το δικαίωμα σε κανένα πρεζάκι να τον κάψει... αϊ στα διάλα πια... ούτε ένα ματς δε μπορούμε να δούμε... Στρατοί πληρωμένοι που διαλύουνε τα πάντα... τρίτον... η γνώμη μου για τον Παππά δεν αλλάζει... γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι στις 6 στις 7 στις 8 δεν ξέρω... και δυστυχώς για άλλη μια φορά εμείς οι Παναθηναϊκοί αποδειχθήκαμε ζώα και δε μας φταίει ο Μαρινάκης σήμερα και κανείς Ολυμπιακός τελικά... και πάλι σόρι»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :