Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΚΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΜΕΣΩ... FACEBOOK! (ΡΗΟΤΟ)


Τα όσα τραγικά συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου το βράδυ του Σαββάτου δύσκολα θα ξεχαστούν, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ένα "γαϊτανάκι" γύρω από την όλη υπόθεση με τιμωρίες, αφαίρεση βαθμών, τέλεση ή όχι του παιχνιδιού, δικαστήρια και πολλά ακόμα...

Το "Απόστολος Νικολαϊδης" υπέστη τεράστιες ζημιές, τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό του χώρο, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πρέπει να βρει τρόπο να τις αποκαταστήσει.

Το ...βομβαρδισμένο τοπίο της Λεωφόρου έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους χρήστες του Facebook, μέσα σε όλη τη μαυρίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κάνουν και λίγο χιούμορ.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε event στη διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία καλούν όσους φίλους του Παναθηναϊκού θέλουν, να βοηθήσουν στην... αποκατάσταση των ζημιών!

"Όλοι στην εκδήλωση - Βάψιμο καγκέλων της Λεωφόρου και αποκατάσταση των ζημιών. Μετά το πέρας του βαψίματος θα ακολουθήσει τηλεθέαση του αγώνα Champions League του ΟΣΦΠ με την ελπίδα να φάνε πολλά γκολ οι ακατανόμαστοι για να χαρούμε λίγο και εμείς οι άμοιροι", έγραψαν χαρακτηριστικά οπαδοί του Ολυμπιακού προφανώς για να πικάρουν τους "πράσινους".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :