Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ NOVA Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και τα κανάλια Novasports ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασία τους, για τη σεζόν 2015-2016, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων.

Η συμφωνία αφορά όλους τους αγώνες της ομάδας πόλο Ανδρών στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Len Champions League, καθώς και τους σημαντικότερους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων των «ερυθρόλευκων», βόλεϊ Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών. Οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων του Ολυμπιακού σε βόλεϊ Ανδρών και πόλο Ανδρών, υπάγονται σε συμφωνίες κεντρικής διαχείρισης και προβάλλονται επίσης από τα αθλητικά κανάλια της Nova.

Έτσι, οι φίλοι του Ολυμπιακού, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας σε ακόμα περισσότερα σπορ μέσα από τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, τα κανάλια Novasports.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :