Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΣΕ ΜΑΤΣ... «ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ» ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Την πρώτη εντός έδρας νίκη στη Super League πήρε ο Ηρακλής επικρατώντας του Ατρόμητου (2-0), χάρη σε δύο γκολ του Ρομάνο! Χαμένο πέναλτι του Λε Ταλέκ στο 1-0, με 9 τέλειωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Σε ένα ματς που όποιος έκανε τα λιγότερα λάθη θα κέρδιζε, ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος και πιο... ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του «Καυτανζογλείου» και με ηγέτη τον Ρομάνο που πέτυχε και τα δύο γκολ του Ηρακλή πήρε μεγάλο «τρίποντο» εν όψει της συνέχειας.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι σε ένα ματς που χαρακτηριζόταν «ζωής ή θανάτου» όχι μόνο παρουσιάστηκαν χωρίς πάθος και συγκέντρωση, αλλά εμφάνισαν σημάδια διάλυσης, καθώς ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Λε Ταλέκ (που έχασε και πέναλτι στο 1-0) που χτύπησε εκτός φάσης τον Καρασαλίδη και του Κοντοέ που είδε δύο κίτρινες κάρτες.


Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης ΕΔΩ


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :