Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΠΗΡΕ Η... ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΑΝΩΛΑ, ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


H Αταλάντα... «άλωσε» το «Ολίμπικο» νικώντας τη Ρόμα 2-0 στον πλέον εντυπωσιακό αποτέλεσμα της 14ης αγωνιστικής της Serie A'

«H ομάδα του Μπέργκαμο δεν είναι Μπαρτσελόνα» γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αλλά η Ρόμα φαίνεται πως δεν είχε... συνέλθει από την παραζάλη της ήττας με 6-1 στη Βαρκελώνη για τον Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας για πρώτη φορά στην έδρα της στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό με τρεις αποβολές, η Αταλάντα πέτυχε το πρώτο γκολ στο 41' με τον Αλεχάντρο Ντάρο Γκόμεζ και στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε... χαμός.

Ο Μαϊκόν στο 81΄ υπέπεσε σε πέναλτι, αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα και ο Ντένις Χέρμαν ένα λεπτό αργότερα έκανε το 2-0 για την Αταλάντα, που τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, με τους Στεντάρντο (87') και Γκράσι (90+3) να αντικρίζουν τη 2η κίτρινη κάρτα, αλλά για τη Ρόμα ήταν πλέον αργά.

Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης αντικατέστησε τον Ιτούρμπε στο 83' για τη Ρόμα.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης : 


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :