Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ... ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Με… φόρα από τη μεγάλη νίκη της επί του Παναθηναϊκού, η Λοκομοτίβ Κουμπάν συνέτριψε με σκορ 80-50 την Ζαλγκίρις στο Κράσνονταρ, φτάνοντας τις έξι νίκες σε επτά παιχνίδια στον 3ο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιβεβαίωσε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση στην φετινή Ευρωλίγκα καθοδηγούμενη από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και πρόσθεσε μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της. Και μάλιστα με το εμφατικό σκορ επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία αν ήταν δυνατόν, θα διάλεγε να τελείωνε από το… ημίχρονο το μαρτύριο του Κράσνονταρ.

Κορυφαίοι για τους νικητές Μπρόεκοφ, Βορόνοφ, Κλαβέρ και Ντιλέινι, επέστρεψε στην δράση ο Ράντολφ, ο οποίος πραγματοποίησε θετική εμφάνιση.

Από το... «ναυάγιο» των Λιθουανών, διασώθηκε μόνο ο Ίαν Βουγιούκας.

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 53-17, 65-27, 80-50.

Λοκομοτίβ Κουμπάν (Μπαρτζώκας): Ντιλέινι 10 (2) (6ασίστ), Σίνγκλετον 8, Ράντολφ 11 (1), Ντρέιπερ 2, Κλαβέρ 10 (2) (10ριμπ.), Μπίκοφ 9 (1), Βορόνοφ 14 (2), Ζούμπκοφ, Φεσένκο 4, Μπρόεκοφ 12 (1).

Ζαλγκίρις Κάουνας (Κράπικας): Βένε 3 (1), Λεκαβίτσιους 2, Πότσιους, Καλνιέτις, Σεϊμπούτις 2, Μότουμ 14, Γιανκούνας 8 (1), Βουγιούκαας 15 (7/11 δίποντα), Γιαβτόκας 6, Βετσβάργκας, Χάνλαν, Ουλανόβας.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :