Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ... ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 ΣΕΤ!


Σε ένα φοβερό ματς «αιωνίων» ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 1-3 σετ του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη και έμεινε μόνος αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Τα σετ ήταν γεμάτα –με εξαίρεση το τρίτο - ένταση και οι δύο ομάδες διατήρησαν το ενδιαφέρον ζωηρό μέχρι το φινάλε, προσφέροντας ωραίο θέαμα. Οι ερυθρόλευκες όμως ήταν αυτές που τελικά κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο τέλος και να φύγουν με το τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά, με τον Ολυμπιακό να δείχνει μουδιασμένος στο πρώτο σετ και να κάνει συνεχόμενα λάθη. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι "πράσινες" και σε συνδυασμό με την καλή υποδοχή διατήρησαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του σετ για το 1-0.

Το προβάδισμα έμεινε στα χέρια του Παναθηναϊκού και στο δεύτερο σετ, όμως μετά το 18-16 ο Θρύλος άρχισε να ανεβαίνει βελτιώνοντας την υποδοχή και οι τα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς ισοφάρισαν στα σετ μετά από λάθος της Καββαδία στο 26-24.

Στο τρίτο σετ το σερβίς του Ολυμπιακού αποδιοργάνωσε την υποδοχή των γηπεδούχων, με το 1-2 να γίνεται άνετα με 16-25, όμως στο τέταρτο σετ ξεκίνησε ξανά η... "μάχη". Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ξανά δυνατά, όμως μετά το 17-19 ο Ολυμπιακός αντέδρασε κυρίως με τη Λαζάρεβιτς και τελικά τα κορίτσια του Θρύλου κατέκτησαν τη νίκη.

Τα σετ: 27-25, 24-26, 16-25, 21-25

Κατηγορία: , ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :