Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, τόνισε στον Sport24 Radio, ότι οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα πρέπει να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η Άρσεναλ βρίσκεται με... την πλάτη στον τοίχο.

Παράλληλα εστίασε και στο ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και πως όλα είναι υπέρ του για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Για το αν έχει δει τον Ολυμπιακό:

«Έχει πολύ καλή ευκαιρία ο Ολυμπιακός, όπως είναι η κατάσταση. Νομίζω θα το πάρει το αποτέλεσμα».

Για το πως είναι τώρα η Άρσεναλ:

«Ξέρουν ότι είναι ένα παιχνίδι που πάνε να κερδίσουν και το λένε συνέχεια. Στηρίζονται στην ποιότητα τους και στην άνοδο που έχουν κάποιοι παίκτες όπως ο Οζίλ. Έχουν βέβαια και κάποιους τραυματισμούς. Θέλουν να πετύχουν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αν ο Ολυμπιακός τους κρατήσει χαμηλά στο πρώτο ημίχρονο θα είναι καλό».

Για την διαφορά με τον πρώτο αγώνα του «Έμιρεϊτς»:

«Το πάθημα τους έγινε μάθημα. Κανά δυο σφαλιάρες που έφαγαν επειδή υποτίμησαν τον αντίπαλο ειδικά στο Champions League θα τους κάνει να κατέβουν με άλλη φιλοσοφία. Θα είναι πιο έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός έχει καλό ρεκόρ και είναι δύσκολο για τις ομάδες που θέλουν να κερδίσουν στο Καραϊσκάκης».

Για το πως θα μπει η Άρσεναλ και την διαχείριση του αγώνα:

«Πιστεύω ότι επειδή είναι ιδιαίτερο παιχνίδι νομίζω θα κριθεί στην ψυχολογία του κάθε παίκτη και στο πόσο έτοιμος είναι. Ο Βενγκέρ έχει μία αλαζονεία για την ομάδα του και τους παίκτες του. Ότι θα βάλει παραπάνω από ένα γκολ και πολλές φορές τους έχει βγει μπούμερανγκ. Αυτό μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός».

Για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Champions League η Άρσεναλ έπειτα από 17 χρόνια:

«Είναι μεγάλο πράγμα αυτό στην Αγγλία. Είναι πολύ άσχημο, ακούγεται παντού και υπάρχει μεγάλη πίεση. Το θέμα είναι το πως θα την διαχειριστούν. Όλα είναι υπέρ του Ολυμπιακού».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :