Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΓΟΥΤΑΣ


Ο Δημήτρης Γούτας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί τον Γενάρη, με την πρώην ομάδα του, την Ξάνθη, να είναι ο πιθανότερος... προορισμός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ταλαντούχος στόπερ αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι, όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου. Με την υποσημείωση του τραυματισμού του βέβαια, ο οποίος τον άφησε αρκετά πίσω.

Σε κάθε περίπτωση, ο 21χρονος αμυντικός αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που θα παραχωρηθούν δανεικοί τον Γενάρη. Στην παρούσα φάση, ο πιθανότερος προορισμός του είναι η πρώην ομάδα του, η Skoda Ξάνθη, η οποία... καλοβλέπει την περίπτωση να τον εντάξει στο δυναμικό της έστω για να την βοηθήσει μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, όταν και θα επιστρέψει στο Λιμάνι για την προετοιμασία της ερχόμενης περιόδου.

Οι ερυθρόλευκοι άλλωστε δεν κρύβουν ότι πιστεύουν στο ταλέντο του. Απλώς για φέτος, δεν... «χωράει» στο ρόστερ και είναι προτιμότερο να πάει κάπου όπου θα έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Αν το περιβάλλον είναι και γνώριμο, ακόμη καλύτερο για τον ίδιο τον παίκτη...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :