Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ!


O Μάρκο Σίλβα αντιμετώπισε με μεγάλη ικανοποίηση το άκρως θετικό σχόλιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον Ολυμπιακό (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην κάμερα της NOVA μετά το πέρας της αναμέτρησης για:

Την ατάκα Ελευθερόπουλου και το παιχνίδι: Μας ευχαριστεί πολύ που ακούμε αυτά τα λόγια από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που έχει παίξει στον Ολυμπιακό. Τον ξέρει καλά και είναι και προπονητής τώρα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι' αυτό. Μας χαροποιεί όταν ακούμε τέτοια σχόλια. Ο Πανθρακικός είναι μία ομάδα πολύ καλή, με οργάνωση. Δεν αντικατοπτρίζει η εικόνα της την θέση που είναι. Εμείς δεχθήκαμε στο τέλος ένα γκολ σε ένα σημείο όπου δεν ήμασταν εκεί που έπρεπε αλλά βάση του πως αγωνιστήκαμε κερδίσαμε δίκαια. Ο Ολυμπιακός ήταν ο δίκαιος νικητής του αγώνα. Το ένα γκολ που δέχθηκαμε στις καθυστερήσεις προήλθε επειδή δεν είμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :