Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ!


Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέλυσε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και ζήτησε τη στήριξη του ερυθρόλευκου κόσμου.

Ο διεθνής φόργουορντ του Θρύλου μίλησε στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης για το ματς με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε αρχικά ότι, «Νομίζω ότι θέλεις να κερδίσεις κάθε παιχνίδι σαν παίκτης το έχουν τονίσει και οι προπονητές μας αυτό από την αρχή. Νομίζω ότι αν νικήσουμε την Εφές θα είμαστε η μοναδική ομάδα που θα έχει κάνει το 9-1 στην πρώτη φάση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε και δεν μπορείς να χαλαρώσεις όταν το έχεις στο μυαλό σου. Είναι θέμα εγωισμού καθώς νίκησες εκτός έδρας της Εφές και θέλεις να την νικήσεις και στην έδρα σου».

Στη συνέχεια ο Παπαπέτρου μίλησε για τη συμπαράταση του κόσμου της ομάδας, «Εννοείται πως τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι θα στηρίξει την ομάδα όπως πάντα κάνει και τι καλύτερο για τον κόσμο νομίζω και τις γιορτές να έρθει να δει ένα ωραίο παιχνίδι μπάσκετ».

Ολοκληρώνοντας ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της Αναντολού Εφές, «Παίζουν πολύ στο τρανζίσιον, βάζοντας εύκολα καλάθια, νομίζω ότι θα προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι όπως κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τους κύριους παίκτες τους που σκοράρουν και κάνοντας αυτό μετά θα είμαστε ικανοί να νικήσουμε. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετά από τη νίκη ή την ήττα. Και το αν η Εφές θα διαλέξει και τι θα κάνει. Αυτό νομίζω πιο πολύ ότι είναι για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εμείς θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :